fbpx

Ingyenes útmutató szolgáltató, tanácsadó, coach, szakértői vállalkozóknak:

Miért halott az óradíjas konstrukció, és mit tegyél helyette, hogy komolyabban vegyenek az ügyfeleid, többet fizessenek és többen jöjjenek hozzád?

Ingyenes útmutató szolgáltató, tanácsadó, coach, szakértői vállalkozóknak
Miért halott az óradíjas konstrukció, és mit tegyél helyette, hogy komolyabban vegyenek az ügyfeleid, többet fizessenek és többen jöjjenek hozzád?

Az útmutatóban:

  • Beszélek arról, hogy mi a legnagyobb probléma az óradíjas konstrukcióval, és miért öngyilkos stratégia, ha ezt követed.
  • Levezetem, hogy miért hatalmas öngól, ha kedvezményekkel, kuponokkal próbálod magadhoz csábítani az ügyfeleket.
  • Bemutatom, hogy az ingyenes próbaalkalmak miért nem segítenek neked hatékonyan ügyfeleket szerezni.

Az útmutató szerzője: Szőke András, a nagyértékű ajánlatok specialistája, a szolgáltatók, tanácsadók, coach-ok üzleti mentora

Szőke András, a nagyértékű ajánlatok specialistája, a szolgáltatók, tanácsadók, coach-ok üzleti mentora

Az útmutató szerzője: Szőke András, a nagyértékű ajánlatok specialistája, a szolgáltatók, tanácsadók, coach-ok üzleti mentora

Üdvözöllek, itt Szőke András, a nagyértékű ajánlatok specialistája, a szolgáltatók, tanácsadók, coach-ok üzleti mentora, az ország egyik legelismertebb online marketing szakértője, és 3 sikeres szakmai könyv társszerzője.

Mióta az eszemet tudom, üzleti koncepciókat tervezek és valósítok meg, 2015 óta pedig aktívan tanítom is ezeket az ügyfeleimnek. Ma már csak azzal foglalkozom, hogy olyan vállalkozókat tegyek sikeressé, akik hozzám hasonlóan a tudásukból élnek, tehát tanácsot adnak, coachingolnak, szakértenek, vagy szolgáltatnak, kiviteleznek.

Ha te is a fenti kategóriák valamelyikébe tartozol, akkor az általam kifejlesztett Sorsfordító Ajánlat, Ügyfélkontroll Módszer, és Reszponzív Sales Szisztéma segítségével jó eséllyel neked is tudok segíteni abban, hogy tervezhetővé tedd az ügyféláramlásod, és milliós, többmililós bevételt érj el havonta.

A teljesség igénye nélkül, néhány szakterület, ahol már több milliós bevételeket termelnek az általam mentorált vállalkozók: személyi edzés, nyelvoktatás, weboldal készítés, kertépítés, párkapcsolati coaching, pszichológia, szépségipari tevékenység, pályaválasztási tanácsadás, fotózás…

Te is szeretnél hasonló eredményeket?

Petik Roland 9 millió forintos bevételnövekedést ért el a segítségemmel, 2 hónap alatt:

Kiss Sándor (Sasafitness) megháromszorozta a bevételét a segítségemmel, ez most 12.000 GBP (5 millió Ft)/hó

Jakus Zsuzsa (étrendi tanácsadó) háromszorozta az árait és 9 millió Ft bevételt termelt a segítségemmel:

Szabados Szilveszter (esküvői fotós) 1,5 millió Ft plusz bevételt termelt rövid idő alatt a segítségemmel: